Brancheorganisatie Commerciële Zalen

Word nu BCZ-lid en profiteer

AB InBev

Een beter rendement op uw horeca met AB InBev

inbev_vatAB InBev levert al aan een groot aantal Pool en Billiartzalen in Nederland. Met merken zoals Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch, Becks, Hoegaarden en Leffe, biedt AB Inbev een mooi  assortiment bieren, dat aansluit bij ieder type horecabedrijf. Ook dat van u!

Daarnaast heeft AB InBev voor ieder type horecabedrijf de juiste tapinstallatie en de  juiste ondersteuning om zo veel mogelijk redendement uit de bierverkoop te halen.


Hoe draait uw horeca?

Veel  ondernemers vinden het moeilijk om een gezond rendement te draaien op hun horeca. Dat terwijl horeca juist bij uitstek mogelijkheden biedt om gasten extra aan uw bedrijf te binden en daarmee extra omzet en rendement te maken.

Om ondernemers te ondersteunen is er de speciale website www.horecasupport.nl. Hier vindt u een berg aan informatie, tips en handige hulpmiddelen. Maak daar gebruik van en verhoog uw rendement!

inbev_tap


De extra’s van AB InBev voor u:

• Een op maat gemaakt  samenwerkingsvoorstel wat aansluit bij uw bedrijf en wensen.
• Voor ieder bedrijf de juiste tapinstallatie.
• Extra ondersteuning: veel informatie op www.horecasupport.nl.
• Sector specifieke concepten.
• En uiteraard… heerlijke kwaliteitsbieren.

Vraag naar de voorwaarden via onderstaand contactformulier.

AB InBev, de grootste bierbrouwer ter wereld met merken zoals Jupiler, Hertog Jan, Hoegaarden en Leffe, is onlangs toegetreden als partners van KNBB. Reden voor de samenwerking is dat,  AB InBev meer inzet op het behalen van extra rendement op de horeca-activiteiten bij haar klanten, door middel van verschillende tools voor ondernemers op het gebied van o.a. rendement, assortiment en concepten. Bezoek alvast de site: www.horecasupport.nl.

AB Inbev_bier


Vrijblijvende Biercheck

Hoeveel omzet haalt u met bier? Is u assortiment op orde, heeft u de juiste bierkennis en doet u voldoende aan promotie? Allemaal zaken die van belang zijn voor u omzet uit bier. Bent u nog geen klant bij AB InBev? Dan komt  de AB InBev vertegenwoordiger graag bij u langs voor vrijblijvende biercheck.


Vraag naar de voorwaarden en neem contact met ons op:

Naam bedrijf

Straat:

Postcode:

Plaats:

Contactpersoon

Telefoonnummer

E-mailadres

Vraag of opmerking(en)

 

Word nu BCZ-lid en profiteer