Brancheorganisatie Commerciële Zalen

Word nu BCZ-lid en profiteer

Actie Simonis X-1

Om de verkoop van Poolcards te ondersteunen heeft Iwan Simonis 10 Simonis X-1 (t.w.v. € 69,-) ter beschikking gesteld voor deelnemende zalen aan BCZ. Bij verkoop van 50 Poolcards ontvangt u een Simonis X-1. Op = Op!

Sinds tientallen jaren is Iwan Simonis sponsor van de KNBB en ondersteunt de Nederlandse biljartsport zowel financieel als materieel. Naast het ‘NK pool’, de ‘Grand Dutch’ en de ‘Masters Driebanden’ is Simonis de exclusieve partner van lakenmateriaal voor alle nationale, onder auspiciën van de KNBB, te houden kampioenschappen.

Simonis X-1 Een must voor iedere eigenaar van een biljarttafel!
Met de Simonis X-1 verwijdert u grondig krijtstof uit het biljartlaken. Door de innoverende hightech structuur, welke functioneert door statische elektriciteit, kan de Simonis X-1  ‘traditionele borstels’ vervangen die het krijtstof slechts van plaats verschuiven.

Hoe werkt de Simonis X-1?
U oefent géén overdreven druk uit op de X-1. Met een snelle en soepele heen- en weerbeweging zorgt u voor optimaal onderhoud van het laken. Na gebruik alleen voorzichtig afkloppen of de onderzijde van de X-1 subtiel stofzuigen. De Simonis X-1 is verkrijgbaar bij de erkende vakhandel.

Meer informatie over de Simonis X-1 vindt u hier.

Voor meer informatie over het onderhoud van uw lakens, klik hier

Word nu BCZ-lid en profiteer