Brancheorganisatie Commerciële Zalen

Word nu BCZ-lid en profiteer

Horecaspellen

Als lid van de KNBB bieden wij u een speciale korting van 10% op ons gehele assortiment spellen. Ga naar onze website www.horecaspellen.nl en profiteer van deze korting. Daarnaast kunt u gebruik maken van een speciaal voordeelpakket. In overleg met de KNBB hebben wij een pakket met spellen samengesteld waarvan wij vinden dat deze spellen in elk pool- en snookercentrum aanwezig moet zijn. Het zijn spellen die snel uitgelegd kunnen worden en die gemakkelijk te spelen zijn.

Dit spellenpakket heeft een normale verkoopwaarde van € 120,25. Van ons krijgt u het spel ‘Dobble’ cadeau. Bovendien ontvangt u ook nog 10% korting. Hierdoor komt de prijs op een totaal bedrag van slechts € 96,30. Dit komt neer op een totale korting van bijna 20% !
Bedragen zijn excl. BTW, excl. € 6,75 verzendkosten.

Dobbelbak

Dobbelstenen vallen niet meer op de grond met deze Hevea houten dobbelbak met vilten inleg. Bovendien schuift de bak gemakkelijk over tafel door zijn vilten onderkant. Tevens werkt de vilten binnenkant geluidsdempend. Inclusief 5 grote houten dobbelstenen. Deze degelijk en mooi uitgevoerde bak staat garant voor urenlang dobbelplezier. Bijvoorbeeld een spelletje Yahtzee. Doorsnede: 40 cm.

Yahtzee scoreformulieren

Het is weer prettig Yahtzee spelen door deze extra grote uitvoering van Yahtzee scoreformulieren. Het opschrijven van de score wordt voor iedereen weer aangenaam. Dit schrijfblok past bovendien precies in de extra grote dobbelbak. Hierdoor gemakkelijk op te bergen. Afm. 27 x 20 cm.

Shut the box 12

Een bijzonder leuk spelletje is shut the box, dat alleen of in een groep gespeeld kan worden. De kracht van het spelletje is dat het eenvoudig is. Het aantal gegooide ogen van de dobbelstenen is het getal dat je om mag draaien. Het is de bedoeling zo min mogelijk punten over te houden. Bezoekers beginnen spontaan het spel te spelen. Uiteraard ook te gebruiken als shut the box 9. Afm. 31 x 23 x 4,5 cm.

Spiraal biljart (klein)

Het fantastische spel Spiraal Biljart is nu ook in het klein verkrijgbaar. Gemaakt van dezelfde kwaliteit hout als zijn grotere broers, maar nu met een doorsnede van 28 cm. Erg leuk om tussendoor te spelen, alleen of met z’n twee.

Domino

Ideaal is deze domino extra grote uitvoering. In een mooie houten kist zitten 28 stevige stenen met een afmeting van 5,5 x 2,5 x 1 cm. De stenen liggen bijzonder prettig in de hand en zijn gemaakt van een stevige kwaliteit kunststof. Afm. kist. 22 x 7,5 x 7 cm.

Dobble (GRATIS)

Dobble heeft nu 5 spellen in 1! Snelheid, observatie, reflexen! Dobble is een spel met 55 kaarten met op elke kaart 8 symbolen. Bij het vergelijken van twee kaarten, is er telkens één identiek symbool te vinden. Eenvoudig, spannend en hilarisch. Speelduur: 5 tot 10 minuten.

Inschrijfformulier aanvraag 10% korting en/of aanbieding spellenpakket

Naam bedrijf

Lidnummer

Straat

Postcode/plaats

Contactpersoon

Telefoonnummer

E-mailadres

Opmerkingen

Word nu BCZ-lid en profiteer