Brancheorganisatie Commerciële Zalen

Word nu BCZ-lid en profiteer

HoreCat kassasystemen en meer…

HoreCat  kassasoftware is ontwikkeld voor de pool- en horecabranche. Bij de ontwikkeling van HoreCat is rekening gehouden met het feit dat voor het gebruik geen speciale kennis vereist is. Uw expertise als ondernemer is tenslotte gastvrijheid, geen informatica.  De architectuur van HoreCat  is gebaseerd op een continue ontwikkeling en aanpassing aan de wensen in de branche. Zodoende garanderen wij het rendement op uw investering.

horecat_zijafb01HoreCat kassakeurmerk
Om de afnemers de zekerheid te geven dat zij met een goed afrekensysteem te maken hebben, is het Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen in het leven geroepen. Sinds 2013 worden alle kassasystemen van HoreCat uitgeleverd met HoreCat 4.0 deze versie voldoet aan alle eisen van de stichting Betrouwbare afrekensystemen.

HoreCat Modules

HoreCat heeft naast het uitgebreide basispakket nog een aantal zeer specifieke aanvullende modules. Alle ontwikkelt vanuit de wensen van onze huidige klanten.
Onze modules zijn o.a.;

Module pool / snooker:  met deze module kunt u biljarttafels beheren en aansturen. Desgewenst  kunt u met een externe relaiskaart de lampen aan- en uitzetten. Tevens kunt u per tafel verschillende tarieven hanteren. Als er meerdere personen op één tafel spelen, verdeelt HoreCat automatisch de kosten. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de kortingen die iedere individuele speler heeft.

Module leden: met de leden module kunt u kortingsrooster, lidmaatschappen en basisperioden instellen zodat u uw leden kunt koppelen met een aangepast ledentarief. Tevens kunt u uw gasten standaard kortingen op uw assortiment geven.

Module personeel en beveiliging: deze module geeft u de mogelijkheid om uw personeelsleden een unieke persoonsgebonden code of polsbandje te verstrekken. Hierdoor krijgt u een volledig overzicht welk personeelslid, welke handelingen verricht. Tevens kan er een aan- en afmeldregistratie  worden bijgehouden, zodat u een overzicht heeft hoeveel uren uw werknemers gewerkt hebben.

Modules  optioneel: tafelplattegrond, restaurantmodule, factuurmodule, zo kunt u uw kassasysteem  naar eigen behoeften uitbreiden en afstemmen op uw wensen.

Horecat koppelingen

Zoals van een professioneel systeem verwacht mag worden biedt Horecat koppelingen met leveranciers van boekhoudkundige software en barautomatisering. Er zijn succesvolle koppelingen gerealiseerd met o.a. Exact online , Twinfield, van Duijnen, Tap Systems en pinkoppeling CCV.

HoreCat remote- en support service  24 / 7

In het geval van een calamiteit, elektronische storing of bedieningsprobleem van uw afrekensysteem, moet u terug kunnen vallen op professionele ondersteuning.
Gewoon, omdat uw afrekenproces niet mag stagneren. Reactiesnelheid is gewenst indien een proces stagneert. Bereikbaarheid en adequaat handelen behoren tot onze standaard.

HoreCat implementatie

De invoering van uw kassasysteem wordt van A tot Z begeleid. Een inventarisatie van uw behoefte, een voorinstructie, staff- management- en medewerkerstraining op locatie garanderen een geoliede implementatie van uw oplossing.

Aanvraagformulier actie aanbieding Horecat Nederland B.V.


Naam bedrijf

Lidnummer

Straat

Postcode/plaats

Contactpersoon

Telefoonnummer

E-mailadres

Opmerkingen

Word nu BCZ-lid en profiteer