Brancheorganisatie Commerciële Zalen

Word nu BCZ-lid en profiteer

SportStroom – Kent alleen maar winnaars!

sportstroom_zijafb01SportStroom werd in 2003 opgericht door sportbestuurders en kent drie kernactiviteiten:

  1. Door collectieve inkoop van duurzame energie besparen op de energiekosten van haar deelnemers. Hieraan nemen meer dan 3.000 verenigingen en duizenden bedrijven aan deel.
  2. Door het aanbieden van energiebesparende producten de deelnemers ondersteunen bij het terugdringen van het energieverbruik.
  3.  Het ondersteunen van de deelnemers aan ons collectief bij het zelf opwekken van energie en het zo duurzaam mogelijk inrichten van de eigen accommodatie.

SportStroom wordt tot op de dag van vandaag gerund door sportbestuurders.

Besparing op energiekosten

Deelname is gratis en vrijblijvend. Omdat wij zelf sportbestuurders zijn, weten we wat belangrijk is voor onze deelnemers en waar sportbestuurders belang bij hebben. Zodoende realiseren wij al ruim 8 jaar financieelvoordeel op de energiekosten van onze deelnemers.

Vraag een besparingsberekening aan!

Via onze website www.sportstroom.nl vraagt u eenvoudig een besparingsberekening aan. U ontvangt dan per mail een besparingsberekening. Pas als de besparing u aanspreekt, beslist u of u zich aansluit bij ons collectief of niet. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Duurzaamheid

SportStroom adviseert u graag over duurzame toepassingen rondom energie besparen en het zelf opwekken van energie. Graag denken we met u mee over het verduurzamen van uw organisatie. U kunt bij ons terecht voor zonnepanelen en energiezuinige verlichting.

Aanvraagformulier besparing op energiekosten bij Sportstroom

Naam bedrijf

Lidnummer

Straat

Postcode/plaats

Contactpersoon

Telefoonnummer

E-mailadres

Opmerkingen

Word nu BCZ-lid en profiteer